Ik wens meer informatie over

Veelgestelde vragen
Wat als ik een specifieke vraag heb die niet op de website staat?

Neem gerust contact op. Gezien mijn kijk heel breed en holistisch is, is het onmogelijk om alles te vermelden op de website. Ik ga graag met je in gesprek om te bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Wat zijn de tarieven voor de verschillende pakketten?

Ik hanteer vaste pakketprijzen, stel gerust je vraag en dan geef ik graag extra toelichting over wat er allemaal is inbegrepen in het specifieke pakket.

Ik heb interesse in meerdere pakketten, kan ik deze combineren?

Jazeker, gezien ik holistisch werk en er vaak overlap is tussen verschillende domeinen, kunnen we samen bekijken welke samenstelling voor jou het beste resultaat zal geven. Naarmate je meerdere pakketten combineert, wordt de totaalprijs voordeliger.

Kan ik ook een aparte sessie boeken?

Gezien gezondheid geen ‘quick fix’ is, zijn aparte sessies helaas niet mogelijk. Er kunnen wel opvolgsessies geboekt worden na het aflopen van een pakket om je verder te ondersteunen en motiveren.

Ik wil enkel loopbaancoaching, is dit mogelijk?

Jazeker, ik heb naast mijn passie voor gezondheid ook een hart voor Human Resources. Beide kunnen gecombineerd worden, maar een traject loopbaancoaching waarin we enkel focussen op jouw carrière is ook perfect mogelijk. Dit kan via de loopbaancheques van de VDAB. Voorafgaand aan het loopbaantraject kunnen we een gratis intakegesprek plannen om te kijken of je in aanmerking komt voor deze cheques.

Hoe neem ik best contact op?

De makkelijkste manier is via het contactformulier, mail of sms. Gezien ik vaak in gesprek ben is het niet steeds mogelijk om mijn gsm op te nemen. Laat dan gerust een voicemail bericht na en ik bel je zo snel mogelijk terug. Doorgaans mag je binnen de 24u een antwoord verwachten.

Kunnen de sessies ook online plaatsvinden?

Jazeker, er is steeds de mogelijkheid om face-to-face of via Zoom de sessies te laten doorgaan.