You can’t stop the waves of life, but you can learn how to surf

You can’t stop the waves of life, but you can learn how to surf

Positieve mindset

Onderschat nooit de kracht van je gedachten. Leer je brein als tool gebruiken om het leven te manifesteren waarvan je droomt.

If you change the way you look at things, the things you look at change

Vanuit mijn background in de psychologie en mental coaching help ik je om belemmerende overtuigingen om te zetten in positieve affirmaties. Je krijgt meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.

Door middel van visualisatie oefeningen en het zetten van intenties word je zelf mede-creator van de wereld rondom jou.

Anything you can imagine, you can create

Nutritionele psychologie

Lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen niet los van elkaar gezien worden. Onze darmen fungeren als ons tweede brein, gezien er talrijke neurologische verbindingen tussen beide bestaan.

Onder de darm-brein-as behoren ook de vertering en het immuunsysteem. Zo is er een link tussen het eten van gluten en suiker en inflammatie in het brein, met als mogelijk gevolg angst- en concentratiestoornissen, ‘brain fog’ en depressie.

To keep the body in good health is a duty, otherwise you will not be able to keep your mind strong and clear 

Ik stel graag samen met jou een voedingsplan op voor een optimale breinfunctie en om stemmingswisselingen aan te pakken.

I’m in charge of how I feel
and today I choose happiness

I’m in charge of how I feel and today I choose happiness

Meditatie

Focus op de ademhaling en scannen van het lichaam zijn krachtige tools om het hoofd te bieden aan negatieve gedachten en om gelijkmoedig te blijven wanneer het onstuimig is in je hoofd.

Er zijn veel verschillende manier om te mediteren en samen zoek ik met jou naar een manier die bij jou past. Door middel van geleide meditaties leer je ervaren wat dit voor je innerlijke rust kan doen.

Your mind is your instrument, learn to be its master and not its slave 

Je leert je gedachten te observeren zonder je erin te verliezen. Ook zal je emoties beter kunnen plaatsen wanneer je op regelmatige basis mediteert.

YOGA

Terwijl krachttraining en de meer actieve vormen van yoga zich focussen op de spieren, ligt bij yin yoga de klemtoon op het stretchen van het bindweefsel of fascia.

Hierdoor kunnen fysieke en emotionele blokkades worden geheeld en kan pijn in bepaalde lichaamsdelen worden verlicht. We werken rond bepaalde organen, delen van lichaam die vastzitten en/of opgekropte emoties.

Je leert op een correcte manier ademhalen via je buik en op die manier breng je meer zuurstof naar je organen en verminder je stress gerelateerde klachten.

Voldoende drinken na een yin yoga sessie is cruciaal om de gifstoffen te kunnen afvoeren.

Namasté 

Herwin je balans

In dit pakket wordt gewerkt rond het omgaan met emoties zoals angst, frustratie, woede en verdriet. De combinatie van mijn masteropleiding in de psychologie, yin yoga teacher training en diepgaande ervaring met meditatie zorgen ervoor dat je op een veilige manier terug tot jezelf kan komen en meer contact kan maken met jouw lichaam. Dit is een goed pakket voor meer balans, innerlijke rust en mentale veerkracht.

Je krijgt 2u privé yoga- en/of meditatieles, 1.5u mentale coaching en 1.5u voedingsconsult ter ondersteuning van de darm-brein-as. Ook andere combinaties zijn mogelijk, vraag er gerust naar.