Follow your soul, it knows the way

Energetische grenzen

Alles is energie. Denk maar aan het overnemen van aanstekelijk enthousiasme van anderen of het voelen hangen van negatieve energieën of spanning in een bepaalde ruimte.

Zo heeft ook iedereen een eigen energieveld en wanneer je dit niet goed beschermt, kan je letterlijk “energielekken” hebben en in extreem geval kan dit tot burn-out leiden. Naast fysieke en mentale gezondheid is energetische gezondheid dus minstens even belangrijk.

Het leren stellen van gezonde grenzen is cruciaal en hierbij wordt vooral gewerkt rond assertiviteit en autonomie.

Selfcare is giving the world the best of you instead of what is left of you

TRansformatie

Door het leren voelen van jouw energetisch lichaam zal je steeds meer in staat zijn om in contact te komen met je ware essentie.

Wanneer je je energieveld zuivert, zal ook je intuïtie of innerlijk weten zich sterker ontwikkelen en zal je zielsmissie steeds duidelijker worden.

Vaak gaat zielsgroei gepaard met transformatieperiodes waarin je oude stukken van jezelf die niet meer bij je passen loslaat en nieuwe gewoontes gaat integreren. Ook kunnen er nieuwe mensen en situaties op je pad komen die beter bij je passen.

When it rains look for the rainbow, when it’s dark look for the stars

Ik begeleid je graag tijdens dit proces.

Change is inevitable, but personal growth is a choice

Change is inevitable, but personal growth is a choice

Ontdek je zielsmissie

In dit pakket wordt vooral gewerkt rond assertiviteit, het leren voelen en aangeven van grenzen en omgaan met transformatieprocessen.

Dit is een goed traject om burn-out te voorkomen of te herstellen ervan. Ook wanneer je met spirituele vraagstukken zit en op zoek bent naar meer zingeving in je leven is dit een nuttig traject. Vanuit mijn jarenlange ervaring als psycholoog en eigen persoonlijke groeiproces ben ik vooral een luisterend oor en reik ik je tools aan om met energetische disbalans om te gaan.

Er zijn 5 contactmomenten van 1u waarin we ingaan op de thema’s die voor jou spelen op dat moment